Усик Джошуа 2: відео церемонії зважування (відео)

Читать на русском
Автор
1472
Олександр Усик та Ентоні Джошуа
Олександр Усик та Ентоні Джошуа. Фото twitter.com/MatchroomBoxing

Церемонія відбулася за 1 день до бою

У п’ятницю, 19 серпня, чемпіон світу з боксу за версією WBA Super, WBO, IBF та IBO у суперважкій вазі Олександр Усик (19-0, 13 КО), який у тренувальному таборі набрав 15 кг, та претендент Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО) провели традиційну процедуру зважування напередодні реваншу 20 серпня.

Відео церемонії зважування учасників шоу Усик — Джошуа 2 доступне на YouTube-каналі Matchroom Boxing. У першому бою Усик важив 100 кг, а Джошуа — 109 кг. За підсумками заходу стало відомо, що британець показав на терезах 110,9 кг, а Олександр 100,1 кг. У першому бою Усик важив 100 кг, а Джошуа — 109 кг.

УСИК — ДЖОШУА 2:ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ БОЮ

Відео церемонії зважування Усик — Джошуа 2

Зазначимо, церемонія зважування традиційно завершує частину медіазаходів, присвячених розкрутці поєдинку. Напередодні боксери провели фінальну пресконференцію, яка завершилась несподіваним виконанням пісні від українця. До цього бійці показали свої вміння на відкритому тренуванні, де Усик повеселив публіку фокусом із монетками.

У першому бою Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів. До речі, у реванші букмекери чекають на подібний результат. Додамо, що другий поєдинок в Україні покажуть безкоштовно одразу на кількох платформах. Детальніше читайте у нашому анонсі супербою.