Усик — Дюбуа: хроніка бою

Читать на русском
Автор
118821
Олександр Усик — Даніель Дюбуа
Олександр Усик — Даніель Дюбуа. Фото boxingphotos.pl

Український чемпіон вийшов на ринг проти британського претендента

У суботу, 26 серпня, у Вроцлаві (Польща) на однойменному стадіоні відбулося велике шоу професійного боксу, головною подією якого став супербій Олександр Усик (21-0, 13 КО) — Даніель Дюбуа (19-2, 18 КО). Напередодні боксери провели офіційну процедуру зважування.

"Телеграф" провів текстову онлайн-трансляцію супербою Усик — Дюбуа. Головний поєдинок вечора боксу у Польщі завершився перемогою Усика технічним нокаутом у 9-му раунді.

Хроніка бою Усик — Дюбуа

9-й раунд: Усик відправив Дюбуа в нокдаун, і рефері зупинив бій! Усик переміг технічним нокаутом!

8-й раунд: Боксери вирішили зберегти сили, глядачі знову побачили розвідку боєм. Наприкінці 3-хвилинки Дюбуа впав – нокдаун!

7-й раунд: Дюбуа атакує і змушує Усика задкувати. Проте Олександр контролює центр рингу та перебіг поєдинку. Британець отримав чергове попередження після поштовху опонента. Олександр "включився" наприкінці 3-хвилинки, претендента врятував гонг.

6-й раунд: Усик доніс до цілі лівий боковий, а також кілька прямих.

5-й раунд: Усик впав, Дюбуа завдав удар нижче пояса! Після тривалої паузи розлючений Олександр почав бити кривдника, той встояв.

4-й раунд: Олександр намагався закрутити суперника, Даніель поки що справляється і відповідає. Усик поки що точніше.

3-й раунд: Дюбуа починає брудний бокс, б'є нижче пояса, чіпляє ноги. Рефері попередив британця. Знову претендент намагається піймати українця аперкотом.

2-й раунд: Претендент непогано виглядає у стартових раундах, чи вистачить йому "бензину". Дюбуа пробив аперкот у корпус суперника. Усик відповів потужним випадом із лівої.

1-й раунд: Традиційно боксери розпочали з розвідки, Олександр вивчає Даніеля на рингу. Дюбуа намагався зловити Усика аперкотом — удар пішов у блок.

Бій розпочався!

Гімн України на вечорі боксу у Польщі

Вихід чемпіона.

Претендент вийшов на ринг.

Роздягальня Усика перед боєм з Дюбуа.

Усі бої андеркарда завершено. Чекаємо на вихід боксерів на ринг!

Останні приготування до бою.

А ось і чемпіон прибув.

Британський претендент прибув на арену:

Красуня-дзюдоїстка Дар'я Білодід приїхала на вечір боксу у Вроцлаві.

Дар'я Білодід на вечорі боксу Усик - Дюбуа
Дар'я Білодід

Український футболіст-волонтер Роман Зозуля приїхав підтримати Олександра.

Володимир Кобельков, Роман Зозуля та Олександр Усик
Роман Зозуля приїхав до Польщі

Легенда боксу Володимир Кличко підтримав Усика перед боєм із Дюбуа.

Володимир Кличко підтримав Олександра Усика
Кличко колись спарингував з Усиком

Стало відомо, що в контракті на бій Усик — Дюбуа немає опції про реванш.

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях, олімпійський чемпіон Василь Ломаченко (17-3, 11 КО), а також легендарний футболіст Андрій Шевченко прибули до Вроцлава, щоб пыдтримати Усика.

Олександр перед боєм зустрівся з відомим американським блогером/боксером Джейком Полом.

У день бою Усик поділився останнім офіційним постером бою.

Олександр Усик — Даніель Дюбуа
Олександр Усик — Даніель Дюбуа

Український чемпіон проведе свій другий захист чемпіонських поясів WBA-Super, IBF, IBO та WBO, які він здобув у першій сутичці з Ентоні Джошуа. Олександр знову битиметься з боксером, який більше за нього. Цього разу різниця у вазі (близько 5 кг) і габаритах не катастрофічна, проте Даніель на прізвисько "Динаміт" має вражаючу нокаутуючу силу, а тому кожен його удар може стати останнім у бою. Це можуть підтвердити 18 із 20 суперників 25-річного британця, які не зуміли встояти після ударів британця.

Однак Дюбуа ніколи не бився із суперниками рівня Усика. Олександр, який вибрав для себе прізвисько "Кіт", має феноменальну витривалість і неймовірну швидкість для важковаговика. 36-річний Усик бився з куди більш іменитими боксерами й завжди виходив переможцем.

Промо відео бою Усик - Дюбуа

Мабуть, тому букмекери дають Усику набагато більше шансів на перемогу. Чимало фахівців зазначають, що головний бій вечора, ймовірно, завершиться перемогою українця за очками — у цьому випадку все вирішуватимуть судді.

Зазначимо, вечір боксу Усик — Дюбуа покаже в Україні Megogo (потрібна підписка). Додамо, що переможець протистояння вийде на чемпіонський бій проти "Тварини".