Італія — Україна: відео голів

Читать на русском
Автор
4519
Збірна України у Мілані
Збірна України у Мілані. Фото Українська асоціація футболу (УАФ)

Гайлайти головного матчу вересня

У вівторок, 12 вересня, збірна України у рамках матчу кваліфікації на чемпіонат Європи-2024 зустрілася із командою Італії.

У цій статті "Телеграф" у режимі онлайн публікував відео голів та інших ключових моментів матчу Італія — Україна. Поєдинок пройшов у Мілані на стадіоні "Джузеппе Меацца" та завершився перемогою збірної Італії з рахунком 2:1.

Італія — ​​Україна — 2:1

Матч закінчено.

41' — Гол! Ярмоленко забиває! Капітан вдало опинився у потрібному місці у потрібний час, забивши м'яч у порожні ворота.

29' — Гол! Фраттезі забиває, офсайду не було. Захисники збірної України помилилися під час виконання офсайдної пастки в момент дальнього удару Дзаньоло, в результаті Давіде розстріляв ворота Бущана.

12' — Гол! Фраттезі забиває. Судаков впав на фланзі, внаслідок чого м'яч отримав Давіде, який розстріляв ворота гостей.

Матч розпочався!

Збірна України кілька днів тому дала бій Англії, через що дала віру вболівальникам і на позитивний результат у Мілані. До речі, букмекери не поділяють сподівань українських уболівальників. Додамо, що зустріч Італія — Україна покажуть по ТБ. Відзначимо, перед грою із Синьо-жовтими італійці втратили очки у матчі проти Північної Македонії (1:1).

Відеоогляд матчу Північна Македонія — Італія

Нагадаємо, збірна України йде другою у відбірковій групі С. "Дружина" стартувала у відборі на Євро-2024 виїзною поразкою в Англії (0:2). Після призначення Сергія Реброва Синьо-жовті обіграли збірну Північної Македонії (3:2) та національну команду "Мальти" (1:0). У вересні наша команда зіграла внічию з Англією (1:1).

З розкладом матчів збірної України у 2023 році можна ознайомитись на сайті "Телеграф".