У мережі знайшли підтвердження "тяжкої хвороби" Андрія Малахова

Читать на русском
Автор
675
Хвороба Малахова отримала підтвердження Новина оновлена 03 лютого 2022, 15:51
Хвороба Малахова отримала підтвердження. Фото twitter

Колега Малахова "натякнув" на хворобу телеведучого.

Відомий російський телеведучий, журналіст та шоумен 50-річний Андрій Малахов, який все частіше "лякає" своїх шанувальників опухлим виглядом, знову опинився у центрі уваги росЗМІ. У мережі вже довгий час ходять чутки, що телеведучий серйозно хворіє, що пояснює причину його різкого набору ваги та перуку. Проте підтверджень цьому не було.

Популярний відеоблогер Антон Суворкін, відомий як Anton S, в одному зі своїх блогів, який вийшов на його каналі 29 січня, опублікував перше підтвердження хвороби Малахова. Блогер отримав інформацію від одного зі співробітників "Першого каналу", який працює з журналістом.

З опублікованого повідомлення стало відомо, що ніхто напряму не говорить про діагноз Малахова. Однак чітких графіків зйомок усіх шоу, в яких він бере участь, немає "через те, що він хворіє" і часто літає з Росії.

Болезнь Малахова получила подтверждение

Сам Малахов ніяк не коментує ці чутки та домисли. Проте варто зазначити, що після появи цієї інформації в мережі Андрій Малахов закрив свою сторінку в Інстаграм.

Страница Малахова в Инстаграм

Як виглядає Андрій Малахов зараз

Андрей Малахов
Андрей Малахов

А ось як він виглядав раніше:

Андрей Малахов
Андрей Малахов
Андрей Малахов

Нагадаємо, що 11 січня 2022 року Андрій Малахов відзначав своє 50-річчя. Ювілей телеведучий вирішив відсвяткувати з розмахом та вирушив на люксовий курорт Баден-Баден у Німеччині.