Любиш ночувати у мужика — люби й митися шампуньгелем 8 в 1: свіжі анекдоти для вашої посмішки

Читать на русском
Автор
3375
Любиш ночувати у мужика — люби й митися шампуньгелем 8 в 1: свіжі анекдоти для вашої посмішки

Нехай ваш день буде сповнений позитивом.

Відпочиньте за обідом та підніміть собі настрій. "Телеграф" підготував нову порцію анекдотів, яка подарує вам усмішку в цей лютневий день.

Оголошення для батьків: "Вашій дитині 13 років… Вона не вміє курити і лаятись матом? Вона не пробувала горілку та любов? Приходьте до нас і купіть путівку до літнього табору!"

Анекдот

Якби мавпа зібрала і сховала бананів більше, ніж могла з’їсти, поки її зграя помирала з голоду, вчені вивчали б її мозок щодо патології. Коли ж знаходяться особи, схожі на людей, які роблять так, вони потрапляють на обкладинку журналу Forbes.

Анекдот

Група математиків упіймала езотерика, який стверджував, що всі знання є у людях з народження, і змусила його медитувати до того часу, що він не навчиться вирішувати диференціальні рівняння.

Анекдот

Той, хто вважає, що домогосподаркою бути легко, просто ніколи не намагався завантажити білизну у пральну машину з тістечком в одній руці та телефоном в іншій.

Анекдот

— Сонце моє, глянь на мене, Моя долоня перетворилася на кулак…

— Вибачте, а можна мені іншого проктолога?

Анекдот

Ще більше кумедних анекдотів у нашій попередній добірці. Також якщо ви хочете посміятися з жартів про чоловіків, вам сюди.