Вирішив зайнятися бігом: пару кілометрів пробіг…назад приїхав на таксі: веселі спортивні жарти

Читать на русском
Автор
2852
Вирішив зайнятися бігом: пару кілометрів пробіг…назад приїхав на таксі: веселі спортивні жарти

Порція веселих жартів, яка підніме настрій на цілий день

На календарі весна та на вулиці стало вже набагато тепліше, тож із теплих квартир та будинків почали виходити перші спортсмени. Щоб підготувати своє тіло до літа на спортивних майданчиках, а також у тренажерних залах, можна побачити безліч чоловіків і жінок, які активно позбавляються всього "накопиченого" за зиму.

"Телеграф" зібрав у цьому матеріалі найкращі анекдоти про спорт та спортсменів, які піднімуть настрій усім без винятку. Можливо, в одному з цих жартів ви знайдете себе (ну чи свого друга, чи подругу).

— Володю, який у тебе прес красивий!

- Кашляю. Давно.

Анекдоти про спорт

Мені не потрібний браслет, який рахує кількість пройдених кроків. Коли я пройду за день десять тисяч кроків, мене про це сповістять мої коліна.

Анекдоти про спортзал

Я вичитала десь, що для стрункості ніг потрібно робити вправу "велосипед". Ніч. Мій чоловік і діти вже давно бачать десятий сон, я укладаюсь у ліжко і раптом згадую, що не фігово б і позайматися. Лежу на спині, кручу уявні педалі. У темряві офігілий голос чоловіка:

- І куди це ти на ніч дивлячись поїхала?

Анекдоти про спортсменів

Я вже пів року ходжу до тренажерки і моя дружина почуває себе захищеною: якщо на нас нападуть, я зможу присісти 3 підходи по 12 повторень.

Анекдоти про армреслінг

— Для вас спорт — це професія чи захоплення?

— Для мене це канал на телевізорі.

Щоб ваш настрій і надалі залишався веселим та позитивним, "Телеграф" склав для читачів добірку анекдотів про кохання.